(0168) 38 02 99 info@maincowelbv.nl

Technisch Personeel

Maincowel B.V. Technisch uitzendbureau

Maincowel kan iedereen voorzien van goed en gemotiveerd personeel. Daarnaast is er dankzij onze verschillende diensten voor u altijd een passende oplossing.

Werving en Selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe werknemer, maar ziet u het niet zitten om advertentie kosten en talloze gesprekken met sollicitanten te voeren? Hierin kunnen wij u ontzorgen. Wij bemiddelen voor u de meest geschikte kandidaat. Wij voeren voor u de administratieve handelingen en loonbetalingen uit. Wanneer het u schikt en wanneer het voor u wenselijk is kan de werknemer hierna bij u in dienst treden.

Uitzenden

Bent u op zoek naar de invulling van een tijdelijke functie. Mogelijk door een piek in uw productie, of door een zieke werknemer? Dan is uitzenden voor u waarschijnlijk de beste optie.

Detachering

Door gebruik te maken van detachering bindt u voor langere termijn arbeidskrachten zonder dat u werkgevers risico’s loopt. U draagt de verantwoordelijkheid m.b.t. de planning en toezicht. Wij gaan met de werknemer en met u een contract voor bepaalde tijd aan.

Veel van ons personeel is woonachtig in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda.
Vanuit deze driehoek kunnen wij u snel overal van dienst zijn!

Vacatures voor Werkzoekenden

Constructie bankwerker

Wij zijn op zoek naar een ervaren constructiebankwerker. Heb jij ervaring met het vanaf tekening samenstellen van constructies en kan je daarnaast netjes Co2 lassen? Neem dan direct contact met ons op!

Lees meer

Onderhoudsmonteur

Wij zoeken iemand die direct ons team kan komen versterken. Heb jij ervaring in het werken op (petro)chemische plants. In de voedingsindustrie of ben je een kei in het onderhouden van productiemachines? Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar extra handen om de...

Lees meer

Allround loodgieter

Functieomschrijving De werkzaamheden van onze opdrachtgever bevinden zich in de regio West-Brabant. En typeren zich als volgt: De werkzaamheden binnen het bedrijf zijn zeer divers. Alle facetten van het loodgieters vak worden binnen dit bedrijf uitgevoerd. Van het...

Lees meer