(0168) 38 02 99 info@maincowelbv.nl

Over Maincowel

Over Maincowel

Sinds 1997 is Maincowel een zeer betrouwbare partner. Dit kan gaan om het invullen van technische vacatures, aannemen van projecten of het verrichten van werkzaamheden in de Glasvezeltechniek. Al jaren zorgen wij dankzij onze ervaring en expertise voor de juiste oplossing.

Ons werkgebied spreid zich uit van Zeeuws-Vlaanderen, Rotterdam tot Tilburg. Of het nu om onderhoudsmonteurs, constructiebankwekers, elektromonteurs of grondwerkers gaat, wij helpen u graag.

Wij zijn gevestigd op het industrieterrein van Moerdijk en maken vaak gebruik van personeel dat woonachtig is in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda kunnen wij u snel van dienst zijn!

Met onze vestiging van Maincowel Glasvezeltechniek B.V. in Vianen kunnen wij door het gehele land snel en adequaat reageren of dit nu gaat om een storing of project.

Vacatures voor Werkzoekenden

Constructie bankwerker

Wij zijn op zoek naar een ervaren constructiebankwerker. Heb jij ervaring met het vanaf tekening samenstellen van constructies en kan je daarnaast netjes Co2 lassen? Neem dan direct contact met ons op!

Lees meer

Onderhoudsmonteur

Wij zoeken iemand die direct ons team kan komen versterken. Heb jij ervaring in het werken op (petro)chemische plants. In de voedingsindustrie of ben je een kei in het onderhouden van productiemachines? Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar extra handen om de...

Lees meer

Allround loodgieter

Functieomschrijving De werkzaamheden van onze opdrachtgever bevinden zich in de regio West-Brabant. En typeren zich als volgt: De werkzaamheden binnen het bedrijf zijn zeer divers. Alle facetten van het loodgieters vak worden binnen dit bedrijf uitgevoerd. Van het...

Lees meer