(0168) 38 02 99 info@maincowelbv.nl

Onderhoud en revisie

Maincowel Onderhoud & Revisie B.V.

Naast onze flexibele mogelijkheden via ons uitzendbureau hebben we ook de mogelijkheid om andere oplossingen te bieden. In ons lange bestaan hebben we reeds een ervaren groep met vaste vakmensen opgebouwd.

Buitendienst

Heeft u binnen uw onderneming een technische dienst, of een vaste montageploeg? En is hier door omstandigheden of extra werk een tekort aan mankracht ontstaan. Dankzij onze ervaren groep werknemers heeft u zo min mogelijk productieverlies dankzij hun uitgebreide kennis en aanpassingsvermogen. Daarnaast zijn onze medewerkers voorzien van hun eigen PBM’s en handgereedschappen. In overleg met u kunnen wij daarnaast voorzien in elektrisch gereedschap en lasapparatuur.

Aangenomen werken

Door het opbouwen van jarenlange expertise zijn we in staat om complexe werken in zijn geheel voor u te ontzorgen. Hierbij nemen wij de werkzaamheden van u over volgens de vooraf gemaakte afspraken. Onze expertise richt zich voornamelijk op leidingsystemen en de daarbij behorende appendages. Echter vormen plaat- en constructiewerk in zowel CS als RVS geen enkel probleem.

Gereedschappen

Als ons personeel is standaard voorzien van een kist met handgereedschap. Indien het uw wens is kunnen wij onze mensen ook uitrusten van elektrisch gereedschap en lasapparatuur.

Ons personeel is woonachtig in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda. Vanuit deze driehoek kunnen wij u snel en vertrouwd van dienst zijn!

Vacatures voor Werkzoekenden

Conventioneel Draaier

Als Conventioneel Draaier ga je aan de slag met het vervaardigen van enkelstuks en soms seriematige producten uit alle voorkomende materialen zoals staal, rvs, aluminium, kunststof en brons. Deze vacature is voor een bedrijf op het industrieterrein in Moerdijk,...

Lees meer

Glasvezelblazer op Plumett-inblaasmachines

In verband met de toenemende groei van Maincowel Glasvezeltechniek zijn wij vanuit de vestiging Vianen op zoek naar een Glasvezelblazer op Plumett-inblaasmachines met een enthousiaste werkinstelling.   Wij zoeken: Ervaring met verschillende inblaasmachines In het...

Lees meer

Grondwerker Glasvezeltechniek

In verband met de toenemende groei van Maincowel Glasvezeltechniek zijn wij vanuit de vestiging Vianen op zoek naar een Grondwerker Glasvezeltechniek met een enthousiaste werkinstelling.   Wij zoeken: Werkervaring in de glasvezelsector (Infra) Ervaring met o.a....

Lees meer