(0168) 38 02 99 info@maincowelbv.nl

Onderhoud en revisie

Maincowel Onderhoud & Revisie B.V.

Naast onze flexibele mogelijkheden via ons uitzendbureau hebben we ook de mogelijkheid om andere oplossingen te bieden. In ons lange bestaan hebben we reeds een ervaren groep met vaste vakmensen opgebouwd.

Buitendienst

Heeft u binnen uw onderneming een technische dienst, of een vaste montageploeg? En is hier door omstandigheden of extra werk een tekort aan mankracht ontstaan. Dankzij onze ervaren groep werknemers heeft u zo min mogelijk productieverlies dankzij hun uitgebreide kennis en aanpassingsvermogen. Daarnaast zijn onze medewerkers voorzien van hun eigen PBM’s en handgereedschappen. In overleg met u kunnen wij daarnaast voorzien in elektrisch gereedschap en lasapparatuur.

Aangenomen werken

Door het opbouwen van jarenlange expertise zijn we in staat om complexe werken in zijn geheel voor u te ontzorgen. Hierbij nemen wij de werkzaamheden van u over volgens de vooraf gemaakte afspraken. Onze expertise richt zich voornamelijk op leidingsystemen en de daarbij behorende appendages. Echter vormen plaat- en constructiewerk in zowel CS als RVS geen enkel probleem.

Gereedschappen

Als ons personeel is standaard voorzien van een kist met handgereedschap. Indien het uw wens is kunnen wij onze mensen ook uitrusten van elektrisch gereedschap en lasapparatuur.

Ons personeel is woonachtig in de regio Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda. Vanuit deze driehoek kunnen wij u snel en vertrouwd van dienst zijn!

Vacatures voor Werkzoekenden

Fijnmechanisch Storingsmonteur

Voor onze relatie in Etten-Leur, die zich specialiseert in het verpakken van food- en non-foodproducten, zoeken wij een Fijnmechanisch Monteur. Dit houdt in zelfstandig ondersteuning bieden aan de technische dienst (TD) van het bedrijf en tevens zelfstandig storingen...

Lees meer

Constructie bankwerker

Wij zijn op zoek naar een ervaren constructiebankwerker. Heb jij ervaring met het vanaf tekening samenstellen van constructies en kan je daarnaast netjes Co2 lassen? Neem dan contact met ons op! Heb je vragen of wil je direct solliciteren?  Solliciteren kan per e-mail...

Lees meer

Onderhoudsmonteur

Wij zoeken iemand die direct ons team kan komen versterken. Heb jij ervaring in het werken op (petro)chemische plants. In de voedingsindustrie of ben je een kei in het onderhouden van productiemachines? Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar extra handen om de...

Lees meer