(0168) 38 02 99 info@maincowelbv.nl

Maincowel voor werkzoekenden

Maincowel voor werkzoekenden

Sinds 1997 staan wij voor kwaliteit en eerlijkheid.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ben je al een tijdje werkzoekende? Schroom niet om te solliciteren, onze medewerkers staan je graag te woord en bekijken met jou hoe je het beste tot je recht komt. Door goed naar jou te luisteren zorgen wij voor de juiste match.

Wij zoeken de baan die het beste bij jou past. Met de voorwaarden waarbij jij je prettig voelt. Ook bemiddelen wij in functies met uitzicht op een vast dienstverband. Als wij denken een juiste match te hebben gevonden regelen we voor jou een sollicitatiegesprek met het betreffende bedrijf.

Wanneer je extra goed voorbereid wilt worden spreken we samen eerste vooraf alles door. Dit zorgt er voor dat je extra goed voor de dag komt. Het kan van belang zijn dat je over de juiste opleiding beschikt. Als het wenselijk is verzorgen wij voor jou een extra opleiding of bijscholing.

Vacatures voor Werkzoekenden

Constructie bankwerker

Wij zijn op zoek naar een ervaren constructiebankwerker. Heb jij ervaring met het vanaf tekening samenstellen van constructies en kan je daarnaast netjes Co2 lassen? Neem dan direct contact met ons op!

Lees meer

Onderhoudsmonteur

Wij zoeken iemand die direct ons team kan komen versterken. Heb jij ervaring in het werken op (petro)chemische plants. In de voedingsindustrie of ben je een kei in het onderhouden van productiemachines? Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar extra handen om de...

Lees meer

Allround loodgieter

Functieomschrijving De werkzaamheden van onze opdrachtgever bevinden zich in de regio West-Brabant. En typeren zich als volgt: De werkzaamheden binnen het bedrijf zijn zeer divers. Alle facetten van het loodgieters vak worden binnen dit bedrijf uitgevoerd. Van het...

Lees meer