(0168) 38 02 99 info@maincowelbv.nl

Glasvezeltechniek

Over Maincowel Glasvezeltechniek B.V.

Maincowel Glasvezeltechniek B.V. is sinds de oprichting in 2000 uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van het inblazen van glasvezelkabels op project in binnen- en buitenland.

Vanuit onze vestiging in Vianen worden projecten aangenomen en vervolgens door ons eigen vakbekwaam personeel met volledig equipement uitgevoerd. Dit geldt voor alle disciplines m.b.t. het inblazen van micro- mini- en conventionele glasvezelkabel, subducts, vezelbundels. Zelfs het inblazen van coax kabels behoort tot de mogelijkheden.

Nu vele jaren na de oprichting van onze organisatie kunnen we spreken over een sterke combinatie. Die in de genoemde sectoren een specialisme heeft opgebouwd met voldoende kennis en vakbekwaamheid en mede daardoor voor veel partijen een vertrouwde partner is gebleken.

Gegevens Maincowel Glasvezeltechniek B.V.

Vestiging Vianen
De limiet 22a
4131 NR Vianen

Vacatures voor Werkzoekenden

Constructie bankwerker

Wij zijn op zoek naar een ervaren constructiebankwerker. Heb jij ervaring met het vanaf tekening samenstellen van constructies en kan je daarnaast netjes Co2 lassen? Neem dan direct contact met ons op!

Lees meer

Onderhoudsmonteur

Wij zoeken iemand die direct ons team kan komen versterken. Heb jij ervaring in het werken op (petro)chemische plants. In de voedingsindustrie of ben je een kei in het onderhouden van productiemachines? Voor diverse projecten zijn wij op zoek naar extra handen om de...

Lees meer

Allround loodgieter

Functieomschrijving De werkzaamheden van onze opdrachtgever bevinden zich in de regio West-Brabant. En typeren zich als volgt: De werkzaamheden binnen het bedrijf zijn zeer divers. Alle facetten van het loodgieters vak worden binnen dit bedrijf uitgevoerd. Van het...

Lees meer